Case study - Arluca Kitvoegafdichting BV

Nieuwe website Kitbedrijf in Tilburg

Resultaten

Wat hebben we bereikt

in 5 maanden

# 50
Ranking Google

In 12 maanden

+ 0
Unieke bezoekers

Nr 1 Google Ranking

> 0
Zoekwoorden

TOP 5 Google Ranking

> 0
Top 5 Google Ranking

Klantbeschrijving

Arluca Kitvoegafdichting BV is een Tilburgs kitbedrijf. Zij zijn expert in het afdichten van bouwkundige voegen. Zoals voegen in de hoek bij het tegelwerk in de badkamer, natuursteen binnen en buiten en dilatatievoegen in de buitengevel of gallerij van een flat..

Zij werken in heel Nederland op nieuwbouw- en renovatieprojecten voor aannemers en woningcorporaties. Daarnaast kitten zij ook thuis bij particulieren in Noord-Brabant.

Na een bestaan van bijna twee jaar had Arluca nog geen website. Eind 2018 ontstond toch de behoefte voor lokale zichtbaarheid online voor particuliere opdrachtgevers. Hoog in Google ;-). Maar ook een zakelijke prospect opdrachtgever moest de juiste informatie krijgen. 

Uitdaging

De uitdaging was om zowel de particulier te bedienen, maar ook voor de zakelijk opdrachtgever moet de website de juiste uitstraling hebben. Arluca wist niet precies waar te beginnen. Afbeeldingen, teksten, wat gaan we vertellen en hoe. Het is wel handig dat jezelf weet wat je klanten willen weten over jou.

Nieuwe website voor Kitbedrijf in Tilburg

Strategie

Arluca had de juiste ingrediënten, maar het gerecht moet nog wel bereid worden. Daarom hebben we Arluca geholpen in dit proces. We zijn een paar dagen meegaan naar projecten door heel Nederland om foto’s te schieten. En gesprekken gehad met (potentiële) opdrachtgevers over wat zij nu willen en verwachten van een kitbedrijf. Dat was voor de inhoud.

Omdat Arluca ook de wens had hoog in Google te staan hebben we de website SEO geoptimaliseerd. Daarnaast hebben we het voor de zakelijke en particuliere opdrachtgever makkelijk gemaakt om snel een beeld te krijgen van het bedrijf en om makkelijke een duidelijke offerte aan te vragen. 

Resultaat

Binnen 5 maanden stond arlucakitvoegafdichting.nl bovenaan in Google. Zelfs op #1 met de  beste zoektermen. Dit betekende nagenoeg dagelijks aanvragen van particulieren. Omdat Arluca het zo druk kreeg hebben we twee vacature pagina’s gemaakt. Één voor leerling kitters, en één voor allround kitters. De vacature pagina’s ranken inmiddels landelijk #2 en 3 in Google op het moment van schrijven.

Over de klant

Arluca is een kitbedrijf in Tilburg. Ze werken landelijk  voor zakelijke opdrachtgevers zoals aannemers en woningbouw corporaties. En in Tilburg en omstreken werken ze voor particulieren.

Adresgegevens

Diensten en services

Portfolio

Resultaten

Wat hebben we bereikt

In 5 maanden

# 26
Ranking Google

in 12 maanden

+ 0
Unieke bezoekers

Nr 1 Google Ranking

> 0
Beste zoekwoorden

Top 5 google ranking

> 0
Top 5 Google Ranking

Klantreview

Wat zegt deze klant over Spijkerslag

Tim Arluca

Ik vond het belangrijk dat de website een goede uitstraling heeft en wil dat we in Tilburg op nummer 1 staan in Google. Nou dat is gelukt. Verder ben ik blij met de proactieve houding van David. Toen ik te weinig personeel had, vroeg hij of ik een vacature pagina nodig had. Daar had ik zelf nog niet aan gedacht. Binnen 5 weken startte de eerste kitter.

Tim Lucassen

Meer bezoekers meer leads

Met een website omzet maken in plaats van verliezen

Jouw website vertegenwoordigd 24/7 jouw bedrijf. Hij moet laten zien dat je een professioneel en betrouwbaar bedrijf bent. Daarnaast wil een bezoeker zien dat jouw bedrijf de oplossing heeft die hij of zij zoekt.

Spijkerslag ontwikkelt een website voor jouw bedrijf met laser focus op conversie.