Casestudy - Catharina EspaÑola

Nieuwe website taalschool Tilburg

Resultaten

Wat hebben we bereikt

in 5 maanden

+ 0
Cursisten erbij

In 12 maanden

+ 0
In 12 maanden

Nr 1 Google Ranking

> 0
Zoekwoorden

TOP 5 Google Ranking

> 0
zoekwoorden

Klantbeschrijving

Catharina Española is een Tilburgs taalinstituut voor Spaanse les in groepjes of privé. Daarnaast organiseren zij taal- en studiereizen naar Zuid-Spanje.

Als kers op de taart heb je heel het jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan: wandelingen in de Brabantse bossen en een Spaans leer- en feestweekend.

De kracht van dit bedrijf zit hem in de persoonlijke benadering, ongedwongen sfeer en de kwaliteit van de lessen. Je leert hier op jouw niveau de Spaanse taal snel eigen te maken.

Uitdaging

Catharina had met spoed aanmeldingen nodig voor de groepslessen Spaans. Ze had pas 5 aanmeldingen voor de nieuwe cursus van september. Dat betekende werk aan de winkel want het was al juli.

Nieuwe website taalschool in Tilburg

Strategie

De huidige website was verouderd en miste overtuigende informatie voor potentiële cursisten. Daarom hebben we alle pagina’s in een nieuw jasje gestopt. Met duidelijke aansprekende teksten en authentieke afbeeldingen waar de juiste sfeer vanaf druipt.

Daarnaast had de site maar een paar bezoekers per dag, te weinig om genoeg cursisten uit te werven. Om meer verkeer te genereren met een klein budget hebben we facebook Ads ingezet. En hebben we ingezet op zoekmachine optimalisatie. SEO is vooral op lange termijn een relatief goedkoop marketing kanaal.

Resultaat

Het doel was bereikt, in augustus startte Catharina Española met 44 cursisten. Tijdens een telling in januari (5 maanden later) komen we op een totaal groei van 83 extra cursisten ten opzichte van het jaar daarvoor. 12 maanden later noteren we een ruime verdubbeling van het aantal cursisten.

 De belangrijkste zoekwoorden en termen staan op nummer 1 in Google. En 22 zoektermen hebben een top 5 notering. Dat betekent dat iedereen in Tilburg die in Google zoekt naar een taalschool deze taalschool vindt.

Over de klant

Taalschool in Tilburg voor Spaanse les in groepjes of privé. De lessen zij in de middag of avond op verschillende locaties in Tilburg.

Adresgegevens

Diensten en services

Andere projecten

Resultaten

Wat hebben we bereikt

In 5 maanden

+ 0
cursisten erbij

in 12 maanden

+ 0
cursisten erbij

Nr 1 Google Ranking

> 0
Zoekwoorden

Top 5 google ranking

> 0
zoekwoorden

Klantreview

Wat zegt deze klant over Spijkerslag

Catharina Española - Spaans Leren Tilburg

Door de nieuwe website is mijn cursisten aantal verdubbeld in één jaar. Eerst gaf ik alleen les en nu geven we les met 6 docenten. Zonder de website was ik nooit zoveel gegroeid. Bedankt. Liefs, Catharina

Catharina Española

Meer bezoekers meer leads

Met een website omzet maken in plaats van verliezen

Jouw website vertegenwoordigd 24/7 jouw bedrijf. Hij moet laten zien dat je een professioneel en betrouwbaar bedrijf bent. Daarnaast wil een bezoeker zien dat jouw bedrijf de oplossing heeft die hij of zij zoekt.

Spijkerslag ontwikkelt een website voor jouw bedrijf met laser focus op conversie.