Nieuwe website Kitbedrijf in Tilburg

Bijzonderheden
Kitbedrijf heeft website laten maken bij Spijkerslag

Projectomschrijving

Korte project omschrijving

Klantbeschrijving

Arluca Kitvoegafdichting BV is een Tilburgs kitbedrijf. Zij zijn expert in het afdichten van bouwkundige voegen. Zoals voegen in de hoek bij het tegelwerk in de badkamer, natuursteen binnen en buiten en dilatatievoegen in de buitengevel of gallerij van een flat..

Zij werken in heel Nederland op nieuwbouw- en renovatieprojecten voor aannemers en woningcorporaties. Daarnaast kitten zij ook thuis bij particulieren in Noord-Brabant.

Na een bestaan van bijna twee jaar had Arluca nog geen website. Eind 2018 ontstond toch de behoefte voor lokale zichtbaarheid online voor particuliere opdrachtgevers. Hoog in Google ;-). Maar ook een zakelijke prospect opdrachtgever moest de juiste informatie krijgen. 

Uitdaging

De uitdaging was om zowel de particulier te bedienen, maar ook voor de zakelijk opdrachtgever moet de website de juiste uitstraling hebben. Arluca wist niet precies waar te beginnen. Afbeeldingen, teksten, wat gaan we vertellen en hoe. Het is wel handig dat jezelf weet wat je klanten willen weten over jou.

Strategie

Arluca had de juiste ingrediënten, maar het gerecht moet nog wel bereid worden. Daarom hebben we Arluca geholpen in dit proces. We zijn een paar dagen meegaan naar projecten door heel Nederland om foto’s te schieten. En gesprekken gehad met (potentiële) opdrachtgevers over wat zij nu willen en verwachten van een kitbedrijf. Dat was voor de inhoud.

Omdat Arluca ook de wens had hoog in Google te staan hebben we de website SEO geoptimaliseerd. Daarnaast hebben we het voor de zakelijke en particuliere opdrachtgever makkelijk gemaakt om snel een beeld te krijgen van het bedrijf en om makkelijke een duidelijke offerte aan te vragen. 

Resultaat

Binnen 5 maanden stond arlucakitvoegafdichting.nl bovenaan in Google. Zelfs op #1 met de  beste zoektermen. Dit betekende nagenoeg dagelijks aanvragen van particulieren. Omdat Arluca het zo druk kreeg hebben we twee vacature pagina’s gemaakt. Één voor leerling kitters, en één voor allround kitters. De vacature pagina’s ranken inmiddels landelijk #2 en 3 in Google op het moment van schrijven.

klantreview

Wat zegt deze klant zelf
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Website per maand hulp

Waar ben je naar op zoek?

Ik sta klaar om je te helpen, kun jij me vertellen waar je hulp bij nodig hebt?

Wat je ook nodig hebt op het gebied van online marketing, je krijgt van mij een vrijblijvend advies op basis van jouw behoeft op korte en langere termijn. Het gesprek is vrijblijvend en zonder verplichtingen achteraf.

Professionele website

Je wilt graag een professionele website die geoptimaliseerd is voor gebruikers en zoekmachines zoals Google.
Vertel me meer

Online reclame op Google en facebook

Je wilt nieuwe klanten of personeel werven via online kanalen zoals Google en facebook.
Vertel me meer

Ik weet het nog niet precies

Je bent op zoek naar de beste oplossing voor jouw bedrijf op dit moment. Daarnaast wil je vooruit kijken en voorbereid zijn op de toekomst.
Vertel me meer
lockmap-markerrocketthumbs-upcross