Nieuwe website voor Velomedi

Velomedi bezorgt medicijnen in opdracht van apotheken in heel Nederland. Zij helpen om de zorgen die komen kijken bij medicijnbezorging weg te nemen bij apothekers.

  • Website design
  • Hosting en Onderhoud
  • SEO - hoger in Google
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Copywriting
  • Facebook advertising
  • Google advertising
Nieuwe website voor Velomedi

Projectomschrijving

Korte project omschrijving

Klantbeschrijving

Velomedi bezorgt medicijnen in opdracht van apotheken in heel Nederland. Dit doen zij uitsluitend met betrouwbare fiets- en autokoeriers die verbonden zijn met de regio en lokaal de mensen kennen. Zij helpen om de zorgen die komen kijken bij medicijnbezorging weg te nemen bij apothekers.

Uitdaging

Luuk (eigenaar van Velomedi) wilde sneller zijn personeel werven. Velomedi groeide nogal hard. Doordat de werving veelal via krantenadvertenties of posters bij een lokale fietswinkel verliep, kostte het teveel tijd om een wervingscampagne op te zetten. Luuk wilde aanvankelijk één ding; hoger in Google staan zodat Velomedi dan sneller gevonden werd door potentiële sollicitanten.

Strategie

Na een gesprek met Luuk was voor mij meteen duidelijk… Velomedi is een erg ambitieus bedrijf en timmert hard aan de weg. Zij verzorgen alles tot in de puntjes voor apotheken, daardoor groeide dit bedrijf ook zo snel.

Om Velomedi’s lange termijn doel te halen, was alleen hoger in Google komen niet voldoende. Naast beter gevonden worden, moet de vacature ook converteren. Want je wil natuurlijk dat iemand die interesse toont, ook daadwerkelijk solliciteert.

Daarom moet de vacature moet er aantrekkelijk uitzien. Dit in combinatie met actief de juiste doelgroep benaderen via social media en Google Ads, hadden we de sleutel voor het succes.

De website heeft een kleine make-over gehad. Tevens zijn alle vacatures voor fietskoeriers omgezet naar aantrekkelijke landingspagina’s. Daarna zijn de facebook marketing en Google campagnes ontwikkeld zodat we de juiste doelgroep bereiken. Zo bespaar je ten eerste op advertentiekosten in een krantje en ten tweede bereik je de juiste mensen.

Resultaat

Inmiddels een goed jaar verder nadat we de samenwerking zijn gestart, is Velomedi tevreden met het resultaat. De wervingscampagnes leveren meer dan voldoende goede sollicitanten op. De kosten voor het werven van medewerkers is gehalveerd en inmiddels is Velomedi gegroeid van 15 fietskoeriers naar meer dan 140 fietskoeriers.

Daarnaast bespaart Velomedi nu een berg tijd. Want in plaats van elke keer naar een locatie rijden en daar posters op te hangen bij de lokale fietswinkels. Of krantenadvertenties plaatsen in de lokale/regionale kranten. Kost een wervingscampagne nu maar één telefoontje.

En nog een leuke bijkomstigheid. Gemiddeld is een online wervingscampagne meer dan de helft goedkoper dan voorheen.

klantreview

Wat zegt deze klant zelf

"Spijkerslag heeft een mooie website voor ons ontwikkeld en me ontzettend geholpen met het snel en efficiënt werven van nieuwe collega's voor onze openstaande vacatures. Dit doet hij door slimme SEO, maar ook door de helpen met ads via verschillende kanalen. Super waardevol en ik kan het iedereen aanraden!"

Luuk van den Einden

Website per maand hulp

Waar ben je naar op zoek?

Ik sta klaar om je te helpen, kun jij me vertellen waar je hulp bij nodig hebt?

Wat je ook nodig hebt op het gebied van online marketing, je krijgt van mij een vrijblijvend advies op basis van jouw behoeft op korte en langere termijn. Het gesprek is vrijblijvend en zonder verplichtingen achteraf.

Professionele website

Je wilt graag een professionele website die geoptimaliseerd is voor gebruikers en zoekmachines zoals Google.
Ja, dit wil ik

Online reclame op Google en facebook

Je wilt nieuwe klanten of personeel werven via online kanalen zoals Google en facebook.
Ja, dit wil ik

Ik weet het nog niet precies

Je bent op zoek naar een mooie website voor jouw bedrijf. Daarnaast wil je vooruit kijken en voorbereid zijn op de toekomst.
Ja, dit wil ik
lockmap-markerrocketthumbs-upcrossmenu