Website laten maken in Tilburg

Websites die klanten werven

Een website moet voor jou werken en hij heeft twee taken. 1. Hij maakt van een bezoeker een klant. 2. Of hij maakt een goede indruk over jouw bedrijf en versterkt zo de relatie.

Zet je website aan het werk voor jou

Het succes van je online marketing hangt af van hoe effectief je website is. Het maakt niet uit hoe dat je bezoeker je heeft gevonden. Rechtstreeks of via Google of facebook. Wanneer een bezoeker op je website is, heeft je website één van deze twee taken: 

Doelgroep audience

1. Een bezoeker wordt klant

Jouw website zorgt ervoor dat een bezoeker een klant wordt. Hij communiceert de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment. Door de betrouwbare uitstraling doet een potentiële klant graag zaken met je. Dit zijn de dingen die voor nieuwe klanten zorgen en die zorgen voor een hogere omzet.

Doelgroep audience

2. Een goede indruk maken

Door een positieve indruk bouw je aan een relatie met je bezoeker. Maar een klein percentage (1% tot 3%) koopt meteen iets bij het eerste bezoek. Daarom wil je een goede indruk achterlaten bij de overige 97%. Op het moment dat je bezoeker wel in de markt is, dan moet hij/zij aan jouw bedrijf denken natuurlijk.

Waarom voor Spijkerslag kiezen

icon-4
Focus op jouw omzet vanaf dag één

Vanaf dag één is de focus op omzet. Zo snel mogelijk actie.

icon-8
Alle services onder één dak

Website maken, landingspagina's , fotografie, copywriting, facebook en Google advertentie, hosting en onderhoud aan jouw website

icon-6
Actief meedenken

Vooruitdenken. Welk doel wil je bereiken. En daar op inzetten.

icon-7
SEO rapportage en analyse

Meetbare resultaten. Op basis van data inzichten verkrijgen en die omzetten in doelgerichte marketing.

Leads genereren online?

Bel vandaag nog of maak een afspraak wanneer het jou schikt.

Onderzoek en Data Analyse voor de marketing van jouw bedrijf

Onderzoek

We baseren de marketing voor jouw bedrijf op data. Dat betekent "we onderzoeken wie je doelgroep is en hoe we ze aan moeten spreken". Daarnaast weten we welke zoekwoorden (keywords) we moeten gebruiken. Zo halen we het beste uit jouw SEO en Google Ads campagnes.

Strategie

De marketing strategie is gericht op groei. Vanaf het lanceren van een website tot en met SEO en advertentie campagnes. Je krijgt een solide marketing strategie die past bij de juiste fase van je bedrijf.

Marketing Strategie lead generation website
Website laten maken

Website ontwikkeling

Je website is de belangrijkste schakel voor het werven van nieuwe klanten. Iedereen kijkt tegenwoordig eerst op je website voordat ze zaken met je doen.

Daarom is het belangrijk dat hij ook geschikt is voor mobiel, snel is, zoekmachine vriendelijk, veilig en zo opgezet dat hij klanten werft.