Project Description

Nieuwe website voor spaanslerentilburg.nl

68% groei

In 5 maanden tijd meer dan 50 cursisten extra.

Hoog in Google

Top 3 positie belangrijkste zoekwoorden, goed vindbaar.

3 x sneller

Snellere laadtijd, bezoekers blijven langer op je website.

68% groei

In 5 maanden tijd meer dan 50 cursisten extra.

Hoog in Google

Top 3 positie belangrijkste zoekwoorden, goed vindbaar.

3 x sneller

Snellere laadtijd, bezoekers blijven langer op je website.

Met spoed een nieuwe website

Catharina Española wilde in juli 2018 een nieuwe website. De huidige site was inmiddels 5 jaar oud en ze dacht dat er meer uit te halen viel. De site moest wel snel klaar, want in september starten de nieuwe cursussen en er waren nog geen aanmeldingen.

Nieuwe website voor Spaans Leren Tilburg
  • Op #1 in Google

  • Beveiligde verbinding (AVG Proof)

  • Snelheidsoptimalisatie

68% groei cursisten  in 5 maanden tijd

In de 5 jaar dat deze Tilburgse taalschool bestond, schreef 99% van de cursisten zich in via de website. Zoals je begrijpt, enige spoed was gewenst ;-). Begin augustus was de site klaar en het resultaat mag er zijn.

Hoe hebben we deze groei gerealiseerd?

De website kreeg de uitstraling die bij dit bedrijf en de doelgroep past. Zo sluit het aan bij wat de zoeker zoekt. Daarnaast zijn de teksten en afbeeldingen seo (zoekmachine) vriendelijk gemaakt. Je wilt natuurlijk op de eerste pagina van Google belanden. En het liefst in de top 3. Spaanslerentilburg.nl staat met de belangrijkste zoektermen op plaats 1, 2 of 3. Dat maakt werkelijk verschil in de aanmeldingen.

Over de klant

Catharina Española is een Tilburgs taalinstituut voor Spaanse les. Je krijgt hier groeples of privéles. Daarnaast organiseren zij taal- en studiereizen naar Spanje.

Als kers op de taart heb je heel het jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan: wandelingen in de Brabantse bossen en een Spaans leer- en feestweekend.

De kracht van dit bedrijf zit hem in de persoonlijke benadering en de kwaliteit van de lessen. Je leert hier op jouw niveau de Spaanse taal eigen te maken.

Werkgebied

Tilburg en omstreken.

Werkzaamheden / Services

  • Nieuwe website
  • Optimalisatie veiligheid en snelheid
  • Seo optimalisatie
  • Facebook marketing

Website

Vraag een voorstel aan

Binnen een dag neem ik contact met je op. Dan bespreken we je online marketing wensen en doelstellingen. Daarna geef ik je een idee hoe we dit realiseren.

Jouw gegevens zijn veilig. Nooit en te nimmer verkopen we jouw gegevens aan wie dan ook. Spam sturen we ook niet. Heb hier net zo’n hekel aan als jou.

Bezoek Spijkerslag

Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

06-28 666633
Info@spijkerslag.nl