Website laten maken kosten

Prijzen & tarieven

Professionele website & Internet marketing

Bekijk hieronder de prijs schattingen en tarieven in het prijzenoverzicht. De exacte investering van een project is geheel afhankelijk van jouw wensen. 

Responsive website laten maken kosten

Wat kost een website laten maken?

Om een lang verhaal kort te maken. Elk project is anders. Een vast bedrag per website is daarom niet af te geven voor een website op maat. Maar je bent waarschijnlijk op deze pagina omdat je wil weten wat het kost. Daarom krijg je hier wel een prijsindicatie voor jouw project.

Exacte kosten

Een exacte prijs kan ik pas bepalen na ons eerste gesprek. Uiteraard is het gesprek en de offerte gratis en vrijblijvend.

Spijkerslag heeft een mooie website voor ons ontwikkeld en me ontzettend geholpen met het snel en efficiënt werven van nieuwe collega's voor onze openstaande vacatures. Dit doet hij door slimme SEO, maar ook door de helpen met ads via verschillende kanalen. Super waardevol en ik kan het iedereen aanraden!
Luuk van den Einden
Luuk van den Einden
velomedi.nl
5/5

Professionele website voor zzp'ers

Met een nieuwe professionele start website leg je een sterk fundament voor je resterende marketing activiteiten.

€ 900,- / € 1900

Professionele website voor kleine bedrijven​

Met een nieuwe professionele website leg je een sterk fundament voor je resterende marketing activiteiten. Je onderscheid je direct van 12 in een dozijn websites.

€ 1500,- / € 5500

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Elke website uit onze koker is in de basis zoekmachine vriendelijk. Met dit extra SEO perfect pakket zet je een flinke stap extra naar de eerste pagina van Google.

€ 600,- / € 2500

Uitgebreide functionaliteiten

Functionaliteiten die jouw klanten optimaal helpen en je kostbare tijd besparen. Geen telefoontjes of mailtjes meer beantwoorden over elke keer hetzelfde. Afhankelijk van jouw wensen en budget ontwikkelen wij een functionaliteit op maat.

€ 250,- / € 1900,-

Professionele teksten

Professionele website teksten die verbinding maken met jouw doelgroep. Tevens moet de teksten zoekmachine vriendelijk zijn. Je wilt tenslotte zo hoog mogelijk in Google komen toch?

€ 250,- / € 2500,-

Aangeleverd content optimaliseren € 250 / € 900

Volledig verzorgd all-in € 750 / € 2500

Mijn klanten vinden mijn website qua vindbaarheid. snelheid super en is gebruiksvriendelijk... Dank je wel voor je goede samenwerking en bedankt voor het maken van mijn website.. ik ben er blij mee.. Complimenten! ik zal dan spijkerslag.nl aan iedereen aanbevelen.
Patrick Smulders
Patrick Smulders
jaguhair.nl
5/5
Door de nieuwe website en de Google AdWords campagne, had ik snel nieuwe cursisten. In februari 2019 hadden zich 24 cursisten aangemeld en kon ik starten met twee volle klassen. De kosten voor het maken van de website had ik zelfs in de eerste maand al terugverdiend.
Patricia - Founder and Teacher - Spaans leren Eindhoven en Learn Dutch Eindhoven
Patricia Hoevenaars
learndutcheindhoven.nl
5/5
David heeft onze website www.jawel.nu volledig opnieuw ingericht en met zijn Google-kennis maakt hij onze site dagelijks beter vindbaar voor onze klanten. Ons bezoekersaantal is verdubbeld en onze vermelding bij Google bevinden zich in een stijgende lijn! Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om met hem te werken. Supersnel, goed bereikbaar en meedenkend!
Jaap Weijers profielfoto
Jaap Weijers
jawel.nu
5/5

Facebook & Google marketing (basis)

De snelste manier om je doelgroep te bereiken is met facebook en Google advertenties. Met dit basis pakket maak je als kleinbedrijf al een vliegende start

Vanaf € 375,-

Facebook & Google marketing (premium)

Wanneer je merkt dat dit facebook en Google marketing werkt voor je, dan wil je al snel meer. Met het premium pakket werkt je nog efficiënter naar je volgende verkoop toe.

Vanaf € 850,-

Wil je zelf een professionele website maken

Zie jij jezelf al uren ’s avond aan je pc zitten om zelf een website te maken?

Stel je voor. Je bent bezig met het maken van je website. Inmiddels ben je twee weken verder… en je bent nog niet tevreden over de vormgeving of over de teksten. Laat staan dat je weet hoe je nou echt je website hoog in Google krijgt.

En van een bezoeker een klant maken… Conversie. Waarschijnlijk lukt het je uiteindelijk, maar heb jij je tijd niet nodig om je bedrijf te runnen?

Succesvolle website laten maken

Jouw site tot een succes maken, dat doe ik voor je. Daarnaast help ik je een bij online marketing strategie en maken een website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Een succesvolle website is geen visite kaartje, het is je belangrijkste medewerker. Want 24/7 staat jouw online vertegenwoordiger klaar om jouw bezoeker/klant te helpen.

Waarom is het belangrijk dat je een professionele en klantgerichte website laat maken

Je website is de basis van alle online promotionele activiteiten. Het eindpunt, de winkel waar iedereen naar toe komt. Ik noem het ook wel eens “Digitaal vastgoed” wanneer ik tegen een leek praat. Eigenlijk is je website je “Marketing Asset”, iets wat geld oplevert. Echt een investering die steeds meer waard wordt. Tevens ook het “belangrijkste” online bezit voor ZZP’ers en MKB bedrijven. Enigszins discutabel, maar ik denk van wel.

Investeren in je website moet als resultaat hebben dat hij van een bezoeker een klant maakt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Een vertegenwoordiger van jouw bedrijf die dag en nacht klaar staat om bezoekers te ontvangen en te helpen.

Welke richting wil je op?

Strategie sessie?

Weet je niet precies welke kant je op wil en wil je eerst brainstormen? Je bent van harte welkom. Het is gratis en vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak. Je krijgt een 60 minuten gratis consult.

Tijdens dat half uur luisteren we naar jou als je vertelt over je bedrijf. Daarna leer je hoe we onze expertises inzetten om jouw bedrijf te laten groeien.

Website laten maken kosten welk pakket kiezen