Website laten maken in Tilburg

Een website die nieuwe klanten werft

Wil je een vertegenwoordiger die elke dag voor jouw bedrijf aan het werk is? Eentje die ook de juiste klanten aantrekt?

Zet je website aan het werk voor jou

Het succes van je online marketing hangt af van hoe effectief je website is. Het maakt niet uit hoe dat je bezoeker je heeft gevonden. Rechtstreeks of via Google of facebook. Wanneer een bezoeker op je website is, heeft je website één van deze twee taken: 

Doelgroep audience

1. Een bezoeker wordt klant

Jouw website zorgt ervoor dat een bezoeker een klant wordt. Hij communiceert de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment. Door de betrouwbare uitstraling doet een potentiële klant graag zaken met je. Dit zijn de dingen die voor nieuwe klanten zorgen en die zorgen voor een hogere omzet.

Doelgroep audience

2. Een goede indruk maken

Door een positieve indruk bouw je aan een relatie met je bezoeker. Maar een klein percentage (1% tot 3%) koopt meteen iets bij het eerste bezoek. Daarom wil je een goede indruk achterlaten bij de overige 97%. Op het moment dat je bezoeker wel in de markt is, dan moet hij/zij aan jouw bedrijf denken natuurlijk.

Waarom voor kies je voor Spijkerslag

icon-4
Focus op jouw omzet vanaf dag één

Vanaf dag één is de focus op omzet. Zo snel mogelijk actie.

icon-8
Alle services onder één dak

Website maken, landingspagina's , fotografie, copywriting, facebook en Google advertentie, hosting en onderhoud aan jouw website

icon-6
Actief meedenken

Vooruitdenken. Welk doel wil je bereiken. En daar op inzetten.

icon-7
SEO rapportage en analyse

Meetbare resultaten. Op basis van data inzichten verkrijgen en die omzetten in doelgerichte marketing.

Elke website krijgt onderstaande elementen

Je nieuwe website krijgt onderstaande functionaliteiten. Zo kan hij ook het werk doen waar jij jouw 24/7 vertegenwoordiger voor aan hebt genomen. Leads genereren.

Doelgroep marketing

1. Brainstormsessie over jouw bedrijf

Kies uit een van de website voorbeelden. Op basis van jouw huisstijl en informatie krijg je een professionele website. De website past bij jouw bedrijf. Zowel qua budget, support en strategie.

Zoekwoorden SEO Zoekmachine optimalisatie

2. Website ontwikkeling

Een zoekmachine vriendelijke website gebouwd om van een bezoeker een klant te maken. Uiteraard in jouw gewenste huisstijl.

Facebook en Google adverteren PPC

3. Website binnen 3 weken online

Binnen 3 weken is de basis van je nieuwe website klaar. Als de basis klaar staat, lopen we alles na. Wanneer nog je iets wil wijzigen, dan is dit het moment. Ben je tevreden, dan gaan we live!!!

Jouw digitale vastgoed in 3 weken klaar

Dag 0

Start

We starten met de intake en ontvangen alle benodigde inhoud. Nadat dat compleet is, starten we met de inhoud. Heb je nog geen teksten en afbeeldingen, op verzoek verzorgen we dit voor je (separate offerte).

Dag 0

Dag 1-10

Website ontwikkeling

De ontwikkeling van jouw website is gestart. Alle benodigde custom made aanpassingen doen we in deze fase.

Dag 1-10

Dag 11

Review & feedback klant

De website is in de ontwikkelfase. Via een aparte link bekijk je de ruw gebouwde website. Op basis van je bevindingen ontvangen we graag feedback.

Dag 11

Dag 12-19

Finetuning ontwikkeling

De laatste hand. De website maken we geschikt voor desktop, tablet & mobiel zodat elke bezoeker een goede ervaring heeft.

Dag 12-19

Dag 20

Interne controle

Alle onderdelen van de website lopen we na aan de hand van ionze checklist.

Dag 20

Dag 21

Judgement day

We lopen samen de website na. En wanneer jij tevreden bent, gaat de website live. Wil je op dat moment nog iets updaten. Dan maken we daar tijd voor.

Dag 21

2 weken nazorg

Hulp & Uitleg

Als je nog nooit iets hebt gedaan met een website, dan ziet de achterkant er  indrukwekkend uit. Dat begrijp ik best. Het is ook spannend om iets te wijzigen, want …. Geen zorgen ik help je. En gaat het toch een keer fout, geen probleem. Er is een back-up.

2 weken nazorg

Leads genereren online?

Bel vandaag nog of maak een afspraak wanneer het jou schikt.

Onderzoek en Data Analyse voor de marketing van jouw bedrijf

Onderzoek

We baseren de marketing voor jouw bedrijf op data. Dat betekent "we onderzoeken wie je doelgroep is en hoe we ze aan moeten spreken". Daarnaast weten we welke zoekwoorden (keywords) we moeten gebruiken. Zo halen we het beste uit jouw SEO en Google Ads campagnes.

Strategie

De marketing strategie is gericht op groei. Vanaf het lanceren van een website tot en met SEO en advertentie campagnes. Je krijgt een solide marketing strategie die past bij de juiste fase van je bedrijf.

Marketing Strategie lead generation website
Website laten maken

Website ontwikkeling

Je website is de belangrijkste schakel voor het werven van nieuwe klanten. Iedereen kijkt tegenwoordig eerst op je website voordat ze zaken met je doen.

Daarom is het belangrijk dat hij ook geschikt is voor mobiel, snel is, zoekmachine vriendelijk, veilig en zo opgezet dat hij klanten werft.